1 2 3 4 5

 

Αγώνας  Sougliani Trail 25km, Sougliani Path 13km, Sougliani Kids 1km,   30/04/2023

 

Εγγραφές  από 1 Μαρτίου 2023 ως τις 23 Απριλίου 2023

Sougliani Trail:

Μια διοργάνωση που διεξάγετε από το, 2015,  στην οποία συμμετέχουν πάνω από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα!

Η διοργάνωση  θα  πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2023 και ώρα 09:45πμ στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό και Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης.

 Η διαδρομή Sougliani Trail του αγώνα έχει μήκος 25χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά +1600 μέτρα. Στο μεγαλύτερο μέρος της, η διαδρομή αποτελείται από 20,3 χλμ μονοπάτι σε πυκνόφυτη περιοχή. Περιλαμβάνει  τρεις δασικούς οικότοπους με φυλλοβόλα  πλατύφυλλα δέντρα:  αρχέγονα δάση από οξιές, δρυς και αιωνόβιες μεγάλες καστανιές! Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει πάρει και την πιστοποίηση της ITRA - International Trail Running Association, δίνοντας το δικαίωμα στους αθλητές που θα τερματίσουν έγκυρα να πάρουν ένα βαθμό που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε αγώνες του εξωτερικού. 

Παράλληλα με τον μεγάλο αγώνα Sougliani Trail θα πραγματοποιηθεί  και ο αγώνας  Sougliani Path 12km στις 10:45πμ στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Η διαδρομή του Sougliani Path έχει συνολική θετική υψομετρική διαφορά +750 μέτρα. Στο μεγαλύτερο μέρος της η διαδρομή αποτελείται 9 χλμ μονοπάτι (75%). Και ο παιδικός αγώνας Sougliani Kids 1χλμ. Χωρίς κόστος συμμετοχής. Για λεπτομέρειες στο ling: https://www.fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/homepage/sougliani-kids

Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να δει και να κατεβάσει την διαδρομή Sougliani Trail 24,5km με GPS στο  link: https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/sougliani-trail-119338030  , και στο ITRA: https://itra.run/Races/RaceDetails/SOUGLIANI.TRAIL.Sougliani.Trail./2022/76112   ,καθώς και το 3D Animation:  https://www.youtube.com/watch?v=y3XQM2D5E4g ,την διαδρομή Sougliani Path 12km  με GPS στο  link: https://el.wikiloc.com/mountain-running-diadromes/sougliani-path-13km-stratoniko-oros-89972672  , και στο ITRA: https://tracedetrail.fr/en/trace/trace/80074 , καθώς και το 3D Animation: https://www.youtube.com/watch?v=EiFz05F4zZE και φωτογραφίες από την διαδρομή στο link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/mphotos/mphototrail .  Στο καλεντάρι της ITRA: https://itra.run/Races/RaceDetails/SOUGLIANI.TRAIL.Sougliani.Trail./2022/76112  για αναλυτικές  λεπτομέρειες του αγώνα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα απευθύνουμε πρόσκληση στους εθελοντές. Η συμμετοχή των εθελοντών στον αγώνα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι εγγραφές των εθελοντών ξεκινάνε από 1 Μαρτίου στο site του Φ.Ο.Σ. Σταυρού (http://fosstavrou.gr/trail).

Οι  εγγραφές ανοίγουν από 1 Μαρτίου 2023 και διαρκούν ως τις 23 Απριλίου 2023.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι από 16 ετών και άνω, και το κόστος συμμετοχής είναι για τον αγώνα Sougliani Trail 20ευρώ. Κανονισμοί αγώνα link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/homepage/trail-25km/kanonismoi   & Sougliani Path 12 ευρώ. Κανονισμοί αγώνα link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/homepage/path/kanonismoi-path   . Ο τρόπος εγγραφής – πληρωμής γίνεται μόνο ηλεκτρονικά  μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass στο site: http://fosstavrou.gr/trail Διοργανωτές του αγώνα είναι το Δ.Σ. του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σταυρού.

ΑΚΥΡΩΣΗ:Εγγεγραμμένος αθλητής, δικαιούται να ζητήσει ακύρωση της συμμετοχής του και να λάβει ως αποζημίωση το 100% του ποσού που κατέβαλε, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από τη Διοργάνωση μέχρι τις 23 Απριλίου. Για να θεωρηθεί έγκυρη μια αίτηση ακύρωσης, θα πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά στο email (f.o.s.stavrou@hotmail.gr) του ΦΟΣ Σταυρού από τη διεύθυνση που δηλώθηκε από τον αθλητή στην αίτηση συμμετοχής του.

Φ. Ο. Σ. Σταυρού. (επικοινωνία στο τηλέφωνο: 6983054323, Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγκοτάκης)

Μεγάλοι χορηγοί

SARRHS.jpgILMONDO.jpgSTATHORI.jpgVOULGARAKIS.jpgSTOITSAS.jpgPETRIDHS.jpgMUDIA_ALEXANDROS.jpgMONK.jpgMOUSTAKAS.jpg00pc_gate .jpgKARAKITSOS.jpgHENDRICKS.jpgPERROQUET.jpg

          

Με την ευγενική χορηγία

BAXSPACE.jpgGAIDATZIS.jpgANASTASIADHS.jpgTAVERNA_LEFTERIS.jpgSTIHL.jpgPAPADIMITRIOU.jpgBARFLY.jpgKALIVIOTIS.jpgMPILIS.jpgPANTOS.jpgGIOKOTOS.jpgALEXINAKI.jpgKOUTSIKOUNIS.jpgGRIGORIS.jpgKARPOUZIS.jpgAMALTHEA.jpgXARALAMPOS.jpgKOTOPOULA.jpgARXONTIKO.jpgTEO.jpgBRAZIL.jpgSUPER_MARKET_LITSAKIS.jpgGIANNAKIS.jpgTZANHS.jpgEYGENIA.jpgagnanti.jpgKAPITALIS.jpgKAPITALIS_FROUTA.jpgtexnoplan.jpgAPLO.jpgMORELAS.jpgTAXIDIA.jpgFOUSKES.jpgPATRIKIOS_NEW.jpgINTZES.jpgRIHIOS.jpgKENTRIKON.jpgTHEOLOGAKIS.jpgsibosion_NEW.jpgNAOUM.jpgCOCONUT.jpg

Εκκίνηση εκδηλώσεων

Φωτογραφίες